Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευή ιστοσελίδων
Το διαδίκτυο έχει γίνει το Νο1 πολυκατάστημα για τον πελάτη κάθε επιχείρησης. Η σωστή κατασκευή της ιστοσελίδας και σωστός σχεδιασμός της, καθώς και η εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα κάνει τον επισκέπτη να παραμείνει σε αυτήν.
Προώθηση ιστοσελίδων
Προώθηση ιστοσελίδων
Η web promotion αναλαμβάνει να προώθηση την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο, με απόλυτη επιτυχία. Μια σωστά μελετημένη και ανεπτυγμένη ιστοσελίδα πρέπει να έχει ως μόνιμο στόχο την άριστη προβολή και προώθησης μιας επιχείρησης.
Σχεδιασμός ιστοσελίδων
Σχεδιασμός ιστοσελίδων
Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, έχει να κάνει αποκλειστικά με το αντικείμενο που αντιπροσωπεύεται και ο μελλοντικός σας πελάτης θα αναζητήσει στο διαδίκτυο. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας πρέπει να έχει απόλυτη σχέση με την επιχείρηση σας.
Εταιρική ταυτότητα
Εταιρική ταυτότητα
Η ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό λογότυπου τον σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας τον σχεδιασμό φακέλου και επιστολόχαρτού
Σχεδιασμός λογότυπου
Σχεδιασμός λογότυπου
Για τον σχεδιασμό του λογότυπου, υπεύθυνος είναι η διαφημιστική εταιρία η οποία θα αναλάβει την επιχείρηση σας και σωστή προβολή της.
Επαγγελματικές κάρτες
Επαγγελματικές κάρτες
Μια επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένη γιατί πολύ απλά είναι το μέσω που θα σας γνωρίσουν οι νέοι σας πελάτες
Προγραμματισμός
Προγραμματισμός
Αν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα που θα σας λύσει τα χέρια στον τομέα της εργασίας σας, τότε να είστε σίγουροι ότι είμαστε οι κατάλαλοι άνθρωποι για να σας υλοποιήσουμε. Μπορούμε να υλοποιήσουμε από ένα απλό πελατολόγιο μέχρι ότι εσείς φαντάζεστε.
Εφαρμογές για android
Εφαρμογές για android
Το Android OS αποτελεί αυτή την στιγμή την κυρίαρχη πλατφόρμα στο χώρο των mobile λειτουργικών
Προγράμματα
Προγράμματα
Η ανάπτυξη των προγραμμάτων στην web promotion γίνετε για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Η ανάπτυξη της εφαρμογής γίνετε με βάσει αυτά που θα μας ζητήσει ο πελάτης