Ανάπτυξη προγραμμάτων

απο την web promotion

Ανάπτυξη προγραμμάτων

Στην web promotion δεν σχεδιάζουμε μόνο ιστοσελίδες. Οι γνώσεις μας εξαπλώνονται και σε άλλες γλώσσες προγραμματισμού οι οποίες μας δίνουν την δυνατότητα να αναπτύξουμε προγράμματα για κάθε είδος επιχείρησης.

Ανάπτυξη προγραμμάτων

Ψάχνεις ένα πρόγραμμα για πελατολόγιο; (Δωρεάν DEMO)

Ένα πρόγραμμα για έσοδα έξωδα; για οικονομηκή διαχείριση;

Στην web promotion συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουνε μεράκι και όρεξη για δουλειά. Ψάξαμε και βρήκαμε το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς για εσάς. Είναι ένα Ελληνικό προϊόν το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν online.

Τι είναι το «My Management»;

Με το «My Management» μπορείτε να καταχωρήσετε τους πελάτες, τους προμηθευτές, τα έργα που αναλαμβάνετε, τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησής σας, να κρατάτε ιστορικό επιταγών, να δημιουργείτε και να μοιράζεστε με τους πελάτες σας εύχρηστες οικονομικές προσφορές και να διαχειρίζεστε τυχόν συνδρομητικές υπηρεσίες που παρέχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «My Management» πατήστε εδώ.

Η ανάπτυξη των προγραμμάτων στην web promotion γίνεται για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Η ανάπτυξη των προγραμμάτων γίνετε με βάσει αυτά που θα μας ζητήσει ο πελάτης. Είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς που πληρώνετε ένα σύστημα μηχανογράφησης ή κάποιο άλο πρόγραμμα να απαλλαγείτε από τα συνεχόμενα έξοδα του, δημιουργώντας το δικό σας πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Εμείς θα σας παρέχουμε εκτός από την δημιουργία του προγράμματος και εκπαίδευση πάνω στο πρόγραμμα (δωρεάν) και πλήρη υποστήριξη όλο τον χρόνο.